Filter resultaten
Thema
Toon alles
Type
berichten gevonden

Werken bij Planbureau Fryslân

Over de organisatie

Planbureau Fryslân is een kleine organisatie met een team onderzoekers die gespecialiseerd zijn in diverse onderzoeksmethoden en thema’s. De directeur-bestuurder is het gezicht naar buiten toe en stuurt de organisatie als geheel aan. Zij is de enige leidinggevende richting het personeel. Er zijn programmaleiders die verantwoordelijk zijn voor de vormgeving van een programma, de verbinding met relevante andere partijen voor dit programma en de inhoudelijk aansturing van de onderzoekers in projecten.

Alle onderzoekers en data-analisten werken zoveel mogelijk zelfstandig aan hun taken. Ook begeleiden zij stagiaires en eventuele junior-medewerkers. De bureaumanager is de spin in het web en organiseert bijeenkomsten en evenementen. Een communicatieadviseur zorgt samen met een vormgevingsbureau voor heldere en toegankelijke communicatie. Verder werkt Planbureau Fryslân samen met Fers als het gaat om ondersteuning bij financiën, ICT, en p&o.

Vacatures

Heb je interesse in werken bij ons, maar staat er geen passende vacature tussen? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar info@planbureaufryslan.nl.

Stage lopen bij Planbureau Fryslân

Ben je hbo- of wo-student en heb je interesse in onderzoek en/of data? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je! Elk halfjaar zijn er diverse stagemogelijkheden bij het planbureau. Van het helpen bij het opzetten van interviews tot een bijdrage leveren aan Panel Fryslân, jouw onderzoek en werkzaamheden leveren een zinvolle bijdrage. 

Planbureau Fryslân draagt bij aan het vergroten van beleids- en bestuurskracht in Fryslân. Dat doen we door monitoring, onderzoek naar het Friese burgerperspectief en verdiepende onderzoeken. Alle onderzoeken worden openbaar gemaakt.

Stagiairs krijgen hun OV-reiskosten vergoed en krijgen beschikking over een werklaptop.  

Ben je geïnteresseerd om bij ons stage te lopen? Stuur dan een open sollicitatie naar de stagecoördinator (Mirre van der Meer), we komen graag met je in contact! Samen kijken we dan wat jouw stagemogelijkheden zijn.